Met shows van Massada, The Motions, Livin’ Blues, Group 1850 en Renée and the Alligators!

Haagse Beat Aan Zee is een spin-off van het Haags Beat Festival: een eerbetoon aan de muziekpioniers die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

In de maanden oktober, november en december heeft Podium Aan Zee maar liefst 5 concerten van absolute topbands. Je kunt natuurlijk losse tickets bestellen. Maar wat dacht je van een goedkopere combiticket voor alle concerten? 5 spetterende shows voor slechts 50 euro…… Doen toch?

De serie Haagse Beat Aan Zee:

Zaterdag 2 oktober: Renée and the Alligators + DJ Jen Min Lau

Zaterdag 9 oktober: The Motions (Rudy Bennett, Theo van Ess, Specs Hildebrand) + DJ Ome Steef

Zaterdag 23 oktober: Livin’ Blues + Support Act Zuster Zonnebloem

Zaterdag 13 november: Group 1850 + Support Act

Zaterdag 4 december Massada

Aanvang alle concerten: 20.30 uur (deuren open) 

Nota bene: later in het jaar volgt het afsluitende festival op De Pier én een Kumpulan (Indorock) in De Oude Kerk. Hiervoor worden apart tickets aangeboden.

Corona Check

Indien de huidige maatregelen na 20 september nog steeds van toepassing zijn, dan gelden bij binnenkomst, naast je reguliere toegangsticket, de volgende checks:

*Een coronatoegangsbewijs (QR-code) tonen in de CoronaCheckApp of een print die je kunt maken via CoronaCheck.nl. Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC, laat je dan binnen 24 uur vóór aanvang van het concert testen. Een negatief testbewijs geeft toegang tot de zaal.