Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Fureys (Ierland)

november 23, 2022 @ 20:30 - 23:30

€21

The Fureys (Ierland)

The Fureys op Scheveningen

Een van Ierlands meest geprezen en invloedrijke folk-, traditionele en middenklasse bands zal op woensdag 23 november een nu al legendarische show geven in het hart van Scheveningen: The Fureys! Grijp je kans om deze unieke happening bij te wonen!

 

The Fureys-klassiekers als I Will Love You, When You Were Sweet 16, Red Rose Café, Leaving Nancy, The Old Man, From Clare to Here en The Green Fields of France zijn de soundtrack geworden voor het leven van fans over de hele wereld. De onuitwisbare muzikale voetafdruk van The Fureys wordt alleen geëvenaard door hun enorme verzameling persoonlijke verhalen over hun muzikale ervaringen en vriendschappen, verzameld door Eddie en George Furey tijdens een verbazingwekkende reis van 44 jaar die geen tekenen vertoont van het bereiken van een eindbestemming.

Eddie en George Furey zijn bijzonder trots op hun Britse hitparadesucces met nummers als I Will Love You en When You Were Sweet Sixteen, die op hun beurt hielpen om Ierse folk en traditionele muziek naar een compleet nieuw publiek te brengen. De band maakte hun Top of the Pops-debuut in 1981. The Fureys zullen elke kans om te spelen aangrijpen… niet alleen op het podium. Verhalen over de band die spontaan muzieksessies op gang brengt met collega-muzieksterren die toevallig in de buurt zijn, zijn legendarisch. Joe Dolan, Philomena Begley, Tom O’Connor, Chris Rea, the Chieftains, Pete Seeger, Tom Paxton, Liam Clancy, Sean Maguire en Phil Coulter zijn slechts enkele van degenen die zich bij The Fureys hebben aangesloten voor hun spontane sessies, elk met een verhaal dat erom vraagt ​​verteld te worden.

Op woensdag 23 november zijn zij eenmalig te bewonderen in Scheveningen-Dorp. Mis deze kans niet!

The Fureys op Scheveningen 
📆 Woensdag 23 november 2022
⛪️ Keizerstraat 58, 2584 BK Scheveningen-Den Haag
⏰ Start concert: 20.30 uur
🚪 Deuren open: 19:45 uur

Dit concert van Podium Aan Zee sluit aan op de Royal Winter campagne van The Hague Marketing, evenals The High Kings op 13 november en Panjabi MC op 10 december.

Gegevens

Datum:
november 23, 2022
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€21
Evenement Categorie:
6272

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie
  • The Fureys

    21.00