Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

**UITVERKOCHT**Irish Wintersongs: St. Patrick’s Day Continued Scheveningen

maart 26, 2022 @ 19:30 - 23:00

€15

**UITVERKOCHT**Irish Wintersongs: St. Patrick’s Day Continued Scheveningen

Met Daoirí Farrell – Winnaar van 2 BBC Folk Awards  

**UITVERKOCHT** | **SOLD OUT** Een prachtige avond in de sfeervolle Oude Kerk, middenin het hart van Scheveningen, die volledig in het teken staat van de warme Ierse, traditionele muziek- en danscultuur. Geniet van een speciaal in het leven geroepen projectkoor uit Scheveningen, een hartstochtelijke dansshow én een headliner uit Ierland om je vingers bij af te likken!

 

De Ierse muziekcultuur leent zich bij uitstek tot warme en verbindende cultuurevenementen. Ierse muziek spreekt tot de verbeelding van miljoenen mensen over de hele wereld vanwege haar realistische en oprechte lyrische contrast, en soms hartverscheurende melodieën. Mensen voelen zich altijd aangetrokken tot een kunstvorm die rechtstreeks uit het hart komt. Die sfeer zal Podium Aan Zee creëren in de prachtige ambiance van De Oude Kerk, met een bijzonder concert dat aansluit op de Have a Royal Winter Campagne van The Hague Marketing.

Programma

19.30 uur: Projectkoor Irish Popsongs

‘St. Patricks Day Continued’ is de naam van het speciaal voor dit concert opgerichte projectkoor.

Het projectkoor is een initiatief van het YMCA-popkoor met songs van o.a. Enya, The Corrs, U2 en Snow Patrol. Het koor staat onder leiding van o.l.v. Natalia Kharetskaya.

 

20.00 uur: Kilkenny School of Irish Dance o.l.v. Sean Kilkenny

De Kilkenny School of Irish Dance is opgericht door Sean Kilkenny in Den Haag. De school brengt zowel Nederlanders als mensen uit het buitenland samen, die zijn gevallen voor de muziek en het ritme van Irish Dance. Samen delen ze de passie voor dans én de wens om hun techniek voortdurend te verbeteren. De school mag dan in pure aantallen klein zijn, ze heeft een groot aantal Europese kampioenen en wereldmedaillehouders voortgebracht. De dansers genieten niet alleen van de competitieve kant, maar treden ook graag op door heel Nederland.

 

20.45 uur: Daoirí Farrell – Winnaar van twee BBC Folk Awards  

Zanger en bouzouki-speler Daoirí Farrell sleepte twee prestigieuze BBC Radio 2 Folk Awards in de wacht en trad live op tijdens de prijsuitreiking in de Royal Albert Hall in Londen. Mark Radcliffe van BBC Radio 2 Folk Show sprak euforisch over Daoirí’s talenten: “It doesn’t get much better than that. The real deal. What a voice.”

Naast deze awards behaalde Daoirí drie nominaties voor de RTÉ Folk Awards. Hij tourde en speelde festivals in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Australië en heel Europa. Daoirí bracht in 2019 zijn laatste album ‘A Lifetime Of Happiness’ uit, geproduceerd door de legendarische Dónal Lunny, en werkt momenteel aan nieuw materiaal met producer Trevor Hutchinson (Lúnasa/The Waterboys). Hier op Scheveningen is hij met zijn trio (Mark Redmond – uilleann pipes en Robbie Walsh – bodhrán) de headliner van de avond!

www.daoiri.com

 

Zaterdag 26 maart: Irish Wintersongs – St. Patrick’s Day Continued

Locatie: De Oude Kerk, Keizerstraat 8 Scheveningen

Aanvang: 19.30 uur

Deur open: 18.45 uur

Entreeprijs: 15 euro

Gegevens

Datum:
maart 26, 2022
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
3427

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee @Oude Kerk Scheveningen
Keizerstraat 8
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie