Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuw Festival zoekt jong talent

10 augustus @ 13:00 - 21:00

Nieuw Festival zoekt jong talent

Op zaterdag 10 augustus krijgen geselecteerde jonge bands en songwriters uit de Haagse regio de kans om zich te laten zien tijdens het nieuwe Haagse festival ‘Young Talent in the Park’ in het legendarische openlucht Zuiderparktheater. De dag erna zal één band en één songwriter het bekende Haags Beat Festival op zondag 11 augustus openen. Welke acts dat zijn, zal door een vakjury en door het aanwezige publiek bepaald worden.

 

Samenwerking met Podium Aan Zee

Ready To Play, het Zuiderparktheater en Podium Aan Zee (bedenker en organisator van het Haags Beat Festival) starten dit nieuwe project, dat gekoppeld wordt aan het succesvolle Haags Beat Festival. Bij het Haags Beat Festival worden de oude Haagse rockers geëerd, terwijl Young Talent in the Park fungeert als broedplaats voor nieuwe Haagse helden.

 

Gratis Workshops

Ter voorbereiding op dit festival krijg je een aantal gratis workshops aangeboden, onder andere op het gebied van Stage Presence, Social Media, Songwriting en Muziekrecht. Gedurende het festival wordt er een bekende Sing-a-long act ingepland en een grote verrassingsband sluit het festival af.

 

Inschrijven

Bands en songwriters uit Den Haag en omgeving, tussen 11 en 27 jaar kunnen zich tot en met 17 juni inschrijven en horen dan uiterlijk 25 juni of zij geselecteerd zijn voor Young Talent In The Park op zaterdag 10 augustus in het Zuiderparktheater van 13:00 – 21:00 uur.

 

Mail naar talentinthepark@r2p.nl o.v.v.
Naam Act:
Naam contactpersoon:
Mailadres:
Telnr.:
Link naar filmclip (maximaal 2 songs):
Bio band/singer-songwriter:
Bandfoto/foto solo:

 

 

Gegevens

Datum:
10 augustus
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Ready 2 Play

Locatie

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
Den Haag, Den Haag 2533 ST
+ Google Maps
Telefoon:
0643022945
Bekijk de site van Locatie
  • Plaatshouder

    *Gratis*

    0.00