Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert Oeral Kozakkenkoor

december 17, 2023 @ 14:00

€22,50

Kerstconcert Oeral Kozakkenkoor

Oeral Kozakkenkoor

Het gerenommeerde mannenkoor brengt je in kerststemming door het zingen van Slavische en Oekraïense kerstliederen, afgewisseld met gezangen uit de slavisch-orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit Oekraïne.

Het Oeral Kozakkenkoor werd in 1924 in Parijs heropgericht. In 1974 is het koor in Nederland voortgezet waarmee het koor in Europa dus al bijna 100 jaar bestaat, waarvan bijna 50 jaar in Nederland.

Onder bekwame leiding heeft het Oeral Kozakkenkoor zich ontwikkeld tot een koor van het hoogste niveau. De zangers zijn in staat fluisterzacht en toch volkomen dragend te zingen. Ook kunnen zij grote zangkracht ontwikkelen zonder dat daarbij ook maar de minste verruwing ontstaat.

De zangers komen uit Den Haag en wijde omgeving. Tijdens werktijd zijn ze politieagent, bakker, accountant, slager, buschauffeur, sales manager of automonteur. Maar éénmaal per week tijdens repetities en natuurlijk bij de optredens transformeren ze in stoere kozakken die de mooiste Slavische liederen zingen, met prachtige solo’s van tenoren en baritons.

Tickets en meer info

Gegevens

Datum:
december 17, 2023
Tijd:
14:00
Kosten:
€22,50
https://denhaag.com/nl/agenda/kerstconcert-oeral-kozakkenkoor

Locatie

Heilige Antonius Abtkerk
Scheveningseweg 235
Den Haag, 2584AA
Bekijk de site van Locatie