Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Flavours Festival

25 juni @ 13:30 - 22:00

€22,5

Jazz Flavours Festival

Met shows van Michelle David & The True Tones, New Cool Collective, Massada en Hans Dulfer

Jazz Flavours Festival is op 25 juni 2022 de bruisende finale van een serie events, waarin Podium Aan Zee de jazz in al zijn stijlen terugbrengt naar het hart van Scheveningen: De (grote tuin van) Oude Kerk in de Keizerstraat.

Programmering

Jazz Flavours Festival wil zijn unieke fusion aan mengvormen – (pop-)world, Afrobeat, funk, soul en Latin – met zoveel mogelijk muziekliefhebbers delen. De Line-up is dan ook om van te watertanden: Michelle David & The True-tones | New Cool Collective | Hans Dulfer | Massada | Vincent Koning & Friends | Boka de Banjul | TOINE | Banda Matatu | Fets ft. Nadia Basurto | Tabass-Co |

“Music that feeds the heart and soothes the soul, daar gaat het wat mij betreft over” zegt Michelle David, zangeres van ‘Michelle David & The True-tones’. En dat is precies wat zij Scheveningen gaat geven! Toen in 2020 de wereld stil kwam te staan door covid-19, hield Michelle David & The True-tones ons warm met de prachtige concertreeks ‘Sunday Service’ in Paradiso Amsterdam, een livestream met bevriende artiesten als Jeangu Macrooy, Wende Snijders en Tim Knol om ons een hart onder de riem te steken. De inspirerende en opwindende show van deze vocale krachtbron is dé afsluiter van Jazz Flavours.

New Cool Collective is al 25 jaar vermaard dankzij hun unieke mix van jazz, dance, Latin, salsa, Afrobeat en boogaloo. Ze zijn altijd funky, energiek en dansbaar. Als pioniers in de Nederlandse jazzscene heeft NCC vele prijzen in de wacht gesleept en tourde de band wereldwijd. Hans Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Hij volgt de laatste trends op de voet, maar blijft een rasechte jazzmuzikant. Massada tourde over de gehele aardbol en stond onder meer op Pinkpop met hun energieke Latin liveshow.

Jazz op Scheveningen

Met Jazz Flavours wil Podium Aan Zee jazz naar Scheveningen brengen, waarbij de verbinding tussen jazz als hybride genre en andere stijlen wordt gezocht. Dit initiatief past ook binnen het doel van de organisatie om de aantrekkingskracht voor Den Haag (en Scheveningen in het bijzonder) te verhogen. Jazz is op Scheveningen enorm onder de aandacht geweest, met onder andere North Sea Jazz en The Hague Jazz als highlights. Dit wil de organisatie aan zee nieuw leven inblazen.

Jazz Flavours Festival

Zaterdag 25 juni

De Oude Kerk, Keizerstraat 8 Scheveningen

Aanvang: 13.45 uur

Kaarten: € 22,50 p.p.

www.podiumaanzee.nl

Facebook Podium Aan Zee

Instagram Podium Aan Zee

 

Jazz Flavours is mogelijk gemaakt door Gemeente Den HaagCultuurschakelPrins Bernhard CultuurfondsPopunieKickstart CultuurfondsPop en SENA

 

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
13:30 - 22:00
Kosten:
€22,5
3792

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee @Oude Kerk Scheveningen
Keizerstraat 8
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie