Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jazz Flavours: Boka de Banjul (Afrobeat) + Tabass-co (DJ-Collectief)

maart 5, 2022 @ 20:00 - 23:59

€10

Jazz Flavours: Boka de Banjul (Afrobeat) + Tabass-co (DJ-Collectief)

In 2002 richtte Gambiaanse griot Ebou Gaye Mada Boka de Banjul in zijn vroege vorm op vanuit jamsessies met verschillende muzikanten. De combinatie van de verschillende bandleden, hun ideeën, hun muzikale achtergrond en hun gedeelde passie voor muziek werd de basis van een platform voor positieve energie. Boka de Banjul, nu gevestigd in Rotterdam, combineert de Gambiaanse Mbalax met muziek van over de hele wereld als Afrobeat, jazz, rock en reggae.

Tabass-co is een Nederlands dj-collectief uit Den Haag. Dj’s Don Moussa, Alex Montoya en The Soulslammer hebben ieder jaren aan individuele dj-ervaring en delen naast een enorme vinylverzameling ook hun liefde voor funky en vaak obscure dansmuziek. Wat Tabass-co, dat ontstond in 2008, onderscheidt van andere dj-collectieven is het gebruik van livemuzikanten in hun sets. Ze brengen een onweerstaanbare mix van afro, funk, latin, brazil, jazz en broken beats met altijd hetzelfde resultaat: het is heel, héél dansbaar!

Corona Check

Indien de huidige maatregelen na 20 september nog steeds van toepassing zijn, dan gelden bij binnenkomst, naast je reguliere toegangsticket, de volgende checks:

*Een coronatoegangsbewijs (QR-code) tonen in de CoronaCheckApp of een print die je kunt maken via CoronaCheck.nl. Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC, laat je dan binnen 24 uur vóór aanvang van het concert testen. Een negatief testbewijs geeft toegang tot de zaal.

 

Gegevens

Datum:
maart 5, 2022
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€10
1066

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie