Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Haags Beat Festival 2024 – Zuiderparktheater

11 augustus @ 13:00 - 21:30

Haags Beat Festival 2024 – Zuiderparktheater

Tickets

Met Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Mell VF (Vintage Future), Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff, Erik Mesie en vele anderen!

 

Op zondag 11 augustus 2024 van 13.00 – 21.00 uur vindt de 5e editie van het Haags Beat Festival plaats in het Openlucht Zuiderparktheater! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. De organisatie zal evenals vorig jaar een veiling houden van kunstwerken en rockmemorabilia, waarvan de gehele opbrengst ten goede kom aan Stichting ALS Nederland.

 

TICKETS

 

Eerste namen in de programmering bekend

De organisatie is superblij om de eerste artiesten te presenteren: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers en surprise guests: Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Mell VF (Vintage Future), Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff, Erik Mesie (Toontje Lager), Sean Webster, Emmaly Brown, MOOON en natuurlijk de finaleband Rocktown Buddy’s & The Delta Ladies o.l.v. Peter Langerak. In aanloop naar het festival worden meer verrassende artiesten bekendgemaakt!

 

Talent in the Park

Veel wat met de Nederlandse Rock ’n Roll te maken had gebeurde vroeger in stadsdeel Escamp. Vanuit de bandjes die repeteerden in de kelders ontstonden legendarische bands, zoals The Golden Earrings (later Golden Earring), Shockin Blue en The Motions. Het Haags Beat Festival wil dit feit extra benadrukken door samen te werken met muziek- en bandcoachschool Ready to Play en het Zuiderparktheater aan het project ‘Talent in the Park’, uit de kiem van Escamp geboren: bij het Haags Beat Festival worden de oude helden geëerd, terwijl Talent in the Park een dag eerder fungeert als broedplaats voor nieuwe Haagse helden. Een selectie van dit nieuwe talentenproject zal een podium krijgen tijdens het Haags Beat Festival.

 

Anekdotes

Artiesten en personen uit de Beatgeneratie delen weer prachtige anekdotes, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij. Met een heerlijke catering erbij maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek!

 

Haags Beat Festival

📆 Zondag 11 augustus 2024
⛪️ Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100
⏰ 13:00 – 21:00 uur
🚪 Poort open: 12:30 uur
🎟 Tickets á € 15,00  verkrijgbaar via https://podiumaanzee.stager.co/web/tickets/111388294  *Ooievaarspas: 50% korting op ticketprijs, alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Stuur uw aanvraag naar info@podiumaanzee.nl.

 

Facebook | Instagramwww.haagsbeatfestival.nl |

Haags Beat Festival is mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag Stadsdeel Escamp.

 

Gegevens

Datum:
11 augustus
Tijd:
13:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
Den Haag, Den Haag 2533 ST
Telefoon:
0643022945
Bekijk de site van Locatie