Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haagse Beat Aan Zee: Renée and The Alligators + DJ Jen Min Lau

oktober 2, 2021 @ 20:30 - 23:59

€10

Haagse Beat Aan Zee: Renée and The Alligators + DJ Jen Min Lau

In de serie Haagse Beat Aan Zee: Renée and the Alligators

Renée and his Alligators werd opgericht in 1959 door, volgens veel muziekliefhebbers, de beste gitarist van Nederland: René Nodelijk. Toen nog getooid met een ‘atoomkuif’ wist hij vele instrumentale hits te scoren, waaronder het niet meer van de radio weg te denken ‘Guitar boogie’ en ‘In the mood’.

De band heeft in de tientallen jaren dat hij bestaat meerdere gedaantes aangenomen. Uiteindelijk ontmoette René Nodelijk na een aantal omzwervingen door muzikaal Nederland zijn huidige wederhelft Renée en ging de band eind jaren 70 verder als Renée: ‘Aha, honey….All right!’.

Met nummers als ‘Sweet nothin’s’, ‘A whole lotta shakin’ goin’ on’, ‘Come closer’ en ‘High Time he Went’ boekten ze eind jaren 70 en begin jaren 80 grote successen. In 1986 besloten ze om op te treden onder de naam Renée and the Alligators en de oude rock-n’-roll stukken af te stoffen en op te poetsen.

Nog steeds verbazen deze muzikanten jong en oud met hun spetterende optredens. Rene and the Alligators tilt het verre verleden naar het heden en laat menigeen opnieuw hunkeren naar petticoats en vetkuiven, terwijl de nummers van Rene, op een totaal eigenzinnige wijze, de jaren 80 weer tot leven brengen met twee benen in het hier en nu.

3 jaar terug rockten zij als een malle in het Openluchttheater Zuiderpark tijdens de tweede editie van het Haags Beat Festival. Vandaag zal de band zich niet inhouden in Podium Aan Zee! En als voor- en nagerecht draait DJ Jen Min Lau de beste vinyl-hits uit de gouden jaren!

Aanvang 20:00 uur

Haagse Beat Aan Zee is een spin-off van het Haags Beat Festival: een eerbetoon aan de muziekpioniers die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Je kunt natuurlijk losse tickets bestellen. Maar wat dacht je voor een voordelige combiticket voor alle concerten in deze serie? 5 spetterende shows voor slechts 50 euro.

Koop hier je combitickets.

Corona Check

Indien de huidige maatregelen na 20 september nog steeds van toepassing zijn, dan gelden bij binnenkomst, naast je reguliere toegangsticket, de volgende checks:

*Een coronatoegangsbewijs (QR-code) tonen in de CoronaCheckApp of een print die je kunt maken via CoronaCheck.nl. Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC, laat je dan binnen 24 uur vóór aanvang van het concert testen. Een negatief testbewijs geeft toegang tot de zaal.

Gegevens

Datum:
oktober 2, 2021
Tijd:
20:30 - 23:59
Kosten:
€10
389

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie