Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haags Beat Festival Special: Haagse Beat Aan Zee op Scheveningen (UITVERKOCHT)

december 19, 2021 @ 10:00 - 17:00

€15

Haags Beat Festival Special: Haagse Beat Aan Zee op Scheveningen (UITVERKOCHT)

Met shows van The Animals (UK), Bintangs, Rinus Gerritsen, Rob Bolland, Peter Koelewijn en vele anderen!

Het Haags Beat Festival pakt op  uit met een speciale editie op : Haagse Beat Aan Zee! Wij zijn er trots op te melden dat The Animals uit de UK op De Pier hun grote hits uit de beattijd zullen spelen!

***UPDATE HAAGS BEAT FESTIVAL OP SCHEVENINGEN***

Als gevolg van de huidige Coronamaatregelen kon Popagenda Scheveningen deze editie van het Haags Beat Festival helaas niet op De Pier organiseren. Het is de organisatie echter gelukt om een prachtige, vervangende locatie te vinden: de Koning Willem Alexander Zaal van het World Forum The Hague op zondag 19 december van 11.00 – 17.00 uur!! Onze grote dank gaat uit naar de mensen van dit historische, voormalige Congresgebouw!

*Let op: het evenement komt derhalve te vervallen op zondag 12 december!

Programmering
De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om van te smullen: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen. Geniet van shows van niemand minder dan:

The Animals | Bintangs | Rocktown Buddy’s o.l.v. Peter Langerak met Rinus Gerritsen, Peter Koelewijn, Nico Dijkshoorn, Erwin Nyhoff, Jody Pijper en Rob Bolland  en meer surprise guests die in aanloop naar het festival worden bekendgemaakt.

 

Radio Veronica

De rode draad zal zeezender Radio Veronica zijn, het schip dat tijdens een zware storm op Scheveningen strandde op 7 april 1973. DJ’s van toen zullen aanschuiven als gast tijdens onze speciale radio-interviews. Het tijdschema verschijnt ruim vóór aanvang van het festival in alle bekende mediakanalen. En natuurlijk zal Fred Zuiderwijk jullie gastheer zijn en het festival op zijn eigen wijze aan elkaar knopen. Daarnaast zal de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij zijn.

The Animals

De Legendarische Britse band The Animals, bekend van de klassieker House Of The Rising Sun komt met meerdere originele bandleden aantreden! Te Animals waren de tweede Britse band die aan de top kwam van de Amerikaanse hitlijsten. Met House Of The Rising Sun bereikte de band in landen over de hele wereld een dikke #1 hit. Meer dan 50 jaar na het oprichten van de band touren John Steel en Mickey Gallagher nog steeds samen als The Animals & Friends. Samen met Danny Handley en Roberto Ruiz spelen ze nog steeds die rauwe soulvolle Rhythm & Bluesnummers als Don’t Let Me Be Misunderstood, We Gotta Get Out Of This Place en Boom Boom.

Bintangs

Bintangs is de oudste nog bestaande rockband van Nederland. Opgericht in 1961 maar nog steeds springlevend. Bintangs brengt een mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues. De band, onder leiding van oer-Bintang Frank Kraaijeveld is anno nu nog steeds springlevend. Ze rocken hits als ‘Traveling in the USA’ en ‘Ridin’ on the L&N’ als vanouds.

 

**Kaarthouders van het afgelaste Haags Beat Festival Aan Zee in het World Forum The Hague, kunnen deze kaarten gebruiken als toegang tot Haags Beat Festival 2022 in het Zuiderparktheater op zondag 14 augustus. Let op: mocht deze datum niet schikken, dan is restitutie mogelijk tot 15 april 2022.

Gegevens

Datum:
december 19, 2021
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€15
1896

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

World Forum
Churchillplein
Den Haag, Zuid Holland 2517 JW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 306 6366
Bekijk de site van Locatie