Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘GOUWE OUWE’ FEESTEN VOOR SCHEVENINGSE OUDEREN

maart 4, 2023 @ 14:30 - 20:30

‘GOUWE OUWE’ FEESTEN VOOR SCHEVENINGSE OUDEREN

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen die zelfstandig wonen of wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis. Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier draagt de stichting bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. ‘Gouwe Ouwe’ (door het ministerie van OCW ondersteund) is een van de projecten. Deze muzikale reis door het verleden zal maar liefst vier keer plaatsvinden bij YMCA Scheveningen. Goed nieuws voor Scheveningse bewoners die tot de doelgroep behoren: u kunt erbij zijn!

 

Samen dansen, zingen en sjansen

Bij Gouwe Ouwe ga je als deelnemer gratis terug naar de bruine kroeg van weleer, waar professionele muzikanten live de nummers spelen die herinneringen naar boven brengen. Can’t Help Falling In Love van Elvis, dat je doet denken aan je eerste jeugdliefde. Of Malle Babbe van Rob de Nijs, waarop je wellicht hard hebt staan meezingen tijdens een gezellige avond.

 

De Tijdmachine haalt met het project Gouwe Ouwe graag de gezelligheid van toen naar het heden; een middagje ouderwets genieten. De vrijwilligers leggen de bezoekers in de watten en doen een dansje mee. Gouwe Ouwe is gewoon een hele gezellige middag voor wijkbewoners uit stadsdeel Scheveningen, waar iedereen onbezorgd kan genieten en ontmoeten. En elk feestje is uniek; de muzikanten spelen in op wat er in de zaal gebeurt. Back to the sixties en seventies, van Rock ‘n Roll tot Nederlandse smartlappen en van Tina Turner tot de The Beatles!”

 

Middag editie: 14:30 – 16:30 uur

Avond editie: 19:00 – 20:30 uur

 

Meer informatie is verkrijgbaar via www.stichtingdetijdmachine.nl en samenwerkingspartners www.ymcascheveningen.nl en www.welzijnscheveningen.nl.

Gegevens

Datum:
maart 4, 2023
Tijd:
14:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

YMCA / Tijdmachine
Telefoon:
070 - 355 51 20
E-mail:
info@gouweouwe.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie
  • Plaatshouder

    *Gratis*

    0.00