Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Get In Sync: De Pier Scheveningen (Techno)

13 april @ 19:00 - 14 april @ 01:00

Get In Sync: De Pier Scheveningen (Techno)

Tickets

Haal je tickets binnen voor Get In Sync, een nieuw dance event op de iconische Scheveningse Pier op zaterdag 13 april! De line-up is groots, met vier bekende namen binnen de Melodic Techno aan boord: VNTM live, Beswerda, Ninsa en Cordial.

 

Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en de kustlijn van Scheveningen, is de eerste editie van Get in Sync op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond.  Het evenement start om 19:00 uur en duurt tot 01:00 uur.

 

VNTM live
Wordt geprezen als live act en muzikant en staat bekend om zijn unieke en live interpretatie van techno op grote festivals wereldwijd. Hij brengt exclusief origineel materiaal, waarbij eigentijdse progressieve melodieën en moderne techno samensmelten. Door gebruik te maken van meeslepende akkoorden en donkere bassen, neemt VNTM het publiek mee op een betoverende reis door zijn muzikale geest. Hij heeft opgetreden op toonaangevende evenementen zoals Afterlife, Awakenings en Burning Man en deelde het podium met artiesten als Tale of Us, Charlotte de Witte, Adriatique, Maceo Plex, Adam Beyer en Mind Against.

 

Beswerda‘s muziek, met verrassende drops en organische drums, biedt een unieke kijk op wat Melodic Techno zou moeten zijn. Hij brengt een combinatie van Minimal en Melodic Techno die nieuw is voor de clubs. Zijn tracks worden wereldwijd gedraaid door grote artiesten en zijn uitgebracht op toonaangevende labels zoals Afterlife, Oddity, Weiter en Venom Recordings.

 

Ninsa, met een voorkeur voor warme en energieke elektronische muziek, heeft een muzikale achtergrond in een gezin van musici en lanceerde in 2022 tracks binnen dit genre, zoals ‘Glitter and Litter’ en ‘Stellar Interpretation Of A Sci-Fi Theme’. Dit jaar richt ze zich op optredens tijdens diverse clubavonden en gerenommeerde festivals, waaronder Fusion (DE), Into The Woods Festival, La Reve, The Gardens of Babylon, Pleinvrees, Memento en Best Kept Secret Festival.

 

Cordial belooft een muzikale reis van progressive en deep house tot Melodic en Minimal Techno.

 

Get In Sync events
Get In Sync streeft ernaar een vaste waarde te worden in het organiseren van house en techno events in de Haagse regio, met een brede programmering van bekende en opkomende dj’s die zich uitstrekt van progressive en deephouse tot Melodic techno, organic house en trance. Get In Sync organiseert deze events voor liefhebbers van deze stijlen. Waar BPM’s tegenwoordig de boventoon voeren, wil Get In  Sync de nadruk leggen op de melodie, de opbouw, de sfeer en het creëren van eenheid  op de dansvloer. Get In Sync with the music, Get In Sync with us!

 

Get In Sync op De Pier
Zaterdag 13 april 2024
De Pier Scheveningen
Aanvang: 19:00 uur
EInde: 01.00 uur
Tickets* á € 34,50 (+ € 0,79 euro servicekosten)
*Blind Bird en Early Bird tickets reeds uitverkocht

Gegevens

Begin:
13 april @ 19:00
Einde:
14 april @ 01:00
Evenement Categorie: