Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boulevard of Music: The Best of Symphonic Rock (UITVERKOCHT)

november 19, 2022 @ 20:00 - 23:30

€15

Boulevard of Music: The Best of Symphonic Rock (UITVERKOCHT)

Op zaterdag 19 november zal een keur aan bekende popmuzikanten een ode brengen aan bands uit de muzikale schatkamer van de Symphonic Rock bij Podium Aan Zee op Scheveningen. Deze avond passeren monumentale nummers uit de Symphonic Rock de revue, waarbij het repertoire van Pink Floyd prominent vertegenwoordigd zal zijn. Daarnaast is muzikaal vuurwerk van andere bekende symfonische rockbands te horen. Lees: een ware hommage aan dit muziekgenre. 


Evenementenorganisator en muziekjournalist Martin Reitsma is vanuit de Boulevard of Music de initiatiefnemer van dit project. Hij  werkt hierin samen met de organisatie van Podium aan Zee Scheveningen. Kom luisteren naar het beste uit de Symphonic Rock en geniet van nummers zoals Comfortably Numb, Another Brick In the Wall, Wish you were here, Shine On You Crazy Diamond, Money, Kayleigh, Lucky Man, Old and Wise en vele andere hoogtepunten uit de symfonische pop- en rockmuziek.

Delftenaar Peter Chattelin is de oprichter van het befaamde Pink Project dat overal in het land uitverkochte zalen trok. Met zijn toenmalige band stond hij voorts vier keer in een uitverkocht AHOY.

Een paar jaar geleden vertrok Peter bij deze band, maar het muzikale bloed stroomt nog volop door zijn aderen en met zijn talent en muzikale expertise is hij dan ook een belangrijke muzikant binnen dit nieuwe muziekproject dat voortkomt uit het muziekcollectief dat Martin Reitsma vorig jaar bij elkaar bracht via de band RockBoulevard. Komende week wordt de volledige bezetting van de band bekendgemaakt.

Peter Chattelin vertelt: “Met Pink Project heb ik een goede en solide reputatie opgebouwd op het gebied van het innoveren en perfectioneren van de iconische Pink Floyd Sound, daarmee werden wij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als een van de beste tributebands. Binnen dit nieuwe muziekproject voegen Martin en ik opnieuw een aantal uitstekende muzikanten toe en zorgen voor een overweldigende podiumact en pareltjes uit de symfonische rock op 19 november bij Podium Aan Zee.”

Laat je meevoeren op de epische, psychedelische en symfonische rockklanken, waarbij melancholie en nostalgie strijden om voorrang.

Gegevens

Datum:
november 19, 2022
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
6618

Organisator

Podium Aan Zee
Telefoon:
0703555120
E-mail:
info@podiumaanzee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Aan Zee
Keizerstraat 58
Den Haag, Zuid-Holland 2584BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0703555120
Bekijk de site van Locatie