Crew Podium aan Zee

In hartje Scheveningen bevindt zich Podium aan Zee. De broedplaats voor (muziek)cultuur. Daar waar evenementen, live muziekprogrammering, cultuureducatie en talentontwikkeling met elkaar in verbinding staan en waar (jonge) mensen in aanraking komen met cultuur. Hier kun jij onderdeel van zijn!

Ervaring opdoen bij Podium Aan Zee?
De organisatie van concerten, festivals en evenementen gedurende het jaar is onmogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Wil je ervaring opdoen als barcrew of technicus binnen deze sector? Wees welkom en neem contact op via: info@podiumaanzee.nl.   

Als vrijwilliger werk je minimaal één keer per maand bij een concert. Dat kan bij de barcrew, als technicus of backstage. In ruil daarvoor werk je samen met een leuk jong team, creëer je een sociaal netwerk voor jezelf in de cultuursector, heb je een mooie toevoeging aan je CV en word je natuurlijk uitgenodigd voor de gezellige crew-borrelavonden en uitjes.

Hieronder vind je meer informatie per vrijwilligersfunctie:

Bar – Deze spreekt natuurlijk voor zichzelf, je staat achter de bar en voorziet de bezoekers van de nodige drankjes. Daarnaast zorg je ervoor dat de zaal er altijd verzorgd uitziet en de voorraad gedurende de avond is bijgevuld. Als barmedewerker kan je ook gevraagd worden bij de ingang te staan voor kaartcontrole, en wanneer je genoeg ervaring hebt kun je gepromoveerd worden tot barcoördinator! Ervaring voor deze functie is niet nodig, wij leiden je intern op tot volwaardig barmedewerker.

Techniek – Doe je een opleiding als licht- of geluidstech? Bij Podium aan Zee kan je waardevolle ervaring opdoen. Wij maken je wegwijs in de techniek, waarna je al snel zelf aan de knoppen mag. Zodra je er klaar voor bent ga je zelfstandig een show draaien. Ook als je al ervaring hebt op het gebied van techniek, ben je van harte welkom het team van Podium aan Zee te komen versterken.

Backstage – Benieuwd naar wat zich achter de schermen afspeelt? Daar kom je achter als backstagemedewerker. Jij bent de gastvrouw/-heer van de artiesten en zorgt dat ze niets tekortkomen.